Yati's FotoPage

By: Yati Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Dec-2009 00:03 Email | Share | | Bookmark
Dah setahun lebih mama tah update...

Assalamualaikum....

Lama giler mama tak update.. bukan apa keja yang banyak.... aritu mama lupa password n kat opis kena blok untuk update dalam fp ni... heheheheh... skang ingatan dah kembali so boleh la mama update slalu ye....


Friday, 11-Apr-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
Lamanyer mama tak update

cam gini ke mama...
mama, ilya nak g tadika boleh tak ?...
aumm... bunyi tiger kan mama
View all 16 photos...
adoi... rasa macam tugasan kat opis n di tambah plak dengan internet yang agak slow sbbkan mama susah sangat rasanyer tak update gambar kat sini.. tapi ari ni mama luangkan masa update mana yang boleh ye...



Friday, 7-Mar-2008 10:33 Email | Share | | Bookmark
gambar masa kita berseronok2 tau mama

nyum.. nyum..
sedap ni mama
derang pun sibuk mandi tau mama
View all 12 photos...
ini gambar masa ilya berseronok2 main airlaut kat teluk batik... dan yang lain tu aksi memenuhkan memory card camera mama n yang last tu gambar2 sambutan besday pakngah.. tapi kan mama, kita makan isi ketam ngan ice cream je tau... tak kenyang pun...


Friday, 22-Feb-2008 10:44 Email | Share | | Bookmark
ahaaa... PD trip...18.11.2007

bersama puteri
ilya,puteri,hanis & husna
opsss... awas jemari...
View all 11 photos...
mama lupa lak nak update trip ke PD last year kan. menginap kat eagle ranch, pd.. Ni opis punya outing... setahun sekali... ... first time ilya dok dalam swimming pool..wahhh tak takut air rupanyer... n nak tau lepas balik dari PD babah terus belikan swimming pool letak kat umah.. best kan main air...


Monday, 11-Feb-2008 10:32 Email | Share | | Bookmark
ala.... lama tak update.. bz kt opis nih...

on the wqy ke temerloh.. jenjalan
jenjalan ngan atuk, opah n mama babah tinggal
comelkan kuda nih.. nak bawak balik blh mama...
View all 24 photos...
aduhai.... letih mama rasanyer.... mama mya sowiee.. lama tak update... internet slow sangat nak update gambar pun berzaman2 rasanyer... Baru balik dari kg semalam.. tapi baby ilya tinggal arini baru balik kl... La ni dia stay ngan opah sedara dia.. tp arini tok sedara dia ada urusan kat manjung terpaksalah tinggalkan dia ngan opahnyer tu. n mama tak boleh cuti... sedihnyer... ... semalam tepon je baby ilya mama nangis tau... terdengar sora dia panggil mama n babah.... Opahnyer kata dia pun sesikit tanya.. mama na.. babah na... alaaa... mama rindu dia.. tak sabar nak balik dari opis nak amik dia.. mesti dia dah sampai kl dah.. mama nak peluk dia... sayang mama.... ni gambar sebelum raya cina... gambar masa raya cina nanti mama update ye... sayang mama....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net